Inloggen

Schelp Palludara


" Ons onderwijs doet

                 elke parel glanzen!"


De parel in de naam Palludara staat symbool voor kwaliteitsonderwijs; een tijdloos sieraad van onschatbare waarde dat continu bewaakt dient te worden.

Het woord dara verwijst naar het voorrecht jonge mensen naar een bepaald niveau te brengen, zowel wat betreft kennisoverdracht als in maatschappelijk opzicht.bezig met laden van de kaart

Palludara

 • 7 juli 2016

  Palludara viert eerste lustrum Plusbus

  Dinsdag 28 juni werd er feest gevierd op de Plusbus van onderwijsstichting Palludara. De Plusbus bestaat vijf jaar. De Plusbus is een bijzondere vorm van onderwijs voor kinderen die gewoonlijk les krijgen op een van de Palludarascholen en die wel wat meer aan kunnen; meer- en hoogbegaafde leerlingen die elke week één dagdeel bij elkaar komen om samen te werken aan projecten en uitdagingen. Daarbij is overleggen, samenwerken en het samen zoeken en uitproberen van oplossingen een belangrijk doel.

  Lees meer ...

 • 19 mei 2016

  Brede School De Earste Trimen

  Hoofdpartners openen Brede School De Earste Trimen

  Op vrijdag 22 april heeft de officiële opening plaats gevonden van Brede School De Earste Trimen in Nijland.

  Nadat de hoofdpartners de intentieverklaringen getekend hadden, gingen zij, samen met wethouder Stella van Gent en een jarige leerling de officiële openingshandeling doen. De vlaggenmast met daaraan het logo van de brede school werd samen omhoog gezet. Zo kregen ze letterlijk samen de brede school “van de grond”. Het geheel kreeg extra glans door het samen zingen van het nieuwe schoollied.

  Lees meer ...

 • > Alle nieuws

Stichting Palludara

Bezoekadres
Roodhemsterweg 7
8651 CV IJlst

Postadres
Postbus 36
8650 AA IJlst

telefoon 0515 - 531 826
e-mail info@palludara.nl

 

 

facebook knop.bmp   


Grotere kaart weergeven

overtuigend-basis-onderwijs