Inloggen

Schelp Palludara


" Ons onderwijs doet

                 elke parel glanzen!"


De parel in de naam Palludara staat symbool voor kwaliteitsonderwijs; een tijdloos sieraad van onschatbare waarde dat continu bewaakt dient te worden.

Het woord dara verwijst naar het voorrecht jonge mensen naar een bepaald niveau te brengen, zowel wat betreft kennisoverdracht als in maatschappelijk opzicht.


Stichting Palludara is trots op haar  zestien  christelijke basisscholen. Vijf scholen in Sneek en elf scholen in de omliggende omgeving. Meer dan 2200 leerlingen kozen voor één van onze parels.

bezig met laden van de kaart

Palludara

 • 20 maart 2015

  Stichting Palludara scoort met SC Heerenveen

  Stichting Palludara heeft de ontwikkeling  van al haar leerlingen hoog in het vaandel staan. Zij heeft zich daarom op 15 maart aangesloten bij het naschoolse programma Playing for Succes.

  Lees meer ...

 • 16 december 2014

  Palludara bezuinigt niet op waardering personeel.

  Sneek – Stichting Palludara is trots op haar  zestien  christelijke basisscholen. Vijf scholen in Sneek en elf scholen in de omliggende omgeving. Meer dan 2200 leerlingen. De onderwijsinstelling is ook trots op haar leerkrachten. Als blijk van waardering organiseerde de stichting donderdagmiddag een kerstmarkt voor het onderwijzend personeel in de Scharnestraat. Geen kerstpakket, maar waardebonnen te besteden in het gezelligste winkelstraatje van Sneek.

  Lees meer ...

 • > Alle nieuws

Stichting Palludara

Bezoekadres
Roodhemsterweg 7
8651 CV IJlst

Postadres
Postbus 36
8650 AA IJlst

telefoon 0515 - 531 826
e-mail info@palludara.nl

 

 

facebook knop.bmp   


Grotere kaart weergeven

overtuigend-basis-onderwijs